Stijlvol en betaalbaar wonen in gezellig Geel

Residentie Berthout is ideaal gelegen, op 500 meter van het centrum en ongeveer even dicht bij de westelijke ring. Ook het station is niet veraf en om de hoek zijn er bushaltes. Dank zij de grote ondergrondse garage zijn eventuele parkeerproblemen van de baan.

Eveneens op wandelafstand vindt u het gevarieerd cultuur- en sportaanbod van Geel.

Er komen 13 appartementen met 1 slaapkamer en een terras. Daarnaast biedt Berthout 18 appartementen en 2 duplexen met 2 slaapkamers en 5 duplexen en 1 appartement met 3 slaapkamers. De duplexen en twee gelijkvloerse appartementen hebben een eigen tuintje. In de gelijkvloerse ruimten aan de voorkant komen winkels en handelszaken.

Bezoek de modelwoning op afspraak met onze makelaar. Werfadres: Baantveld 40, 2440 Geel. Welkom!

 

Nieuwbouwzondag 28 april 2024 van 11 tot 17 uur

Zowel reservaties als vrij bezoek mogelijk. Verzeker u van de onverdeelde aandacht van onze makelaar door hieronder een afspraak te maken. Werfadres: Baantveld 40 in 2440 Geel. 

Iedereen Welkom!

 

Onze onderaannemers

Met een appartement in residentie Berthout kiest u voor kwaliteit. Bij de selectie van leveranciers en materialen hebben wij voor het beste op de markt gekozen: de keuken is van Verlo Keukens, voor het sanitair kozen we Desco, deuren van Livo en de tegels en vloeren worden geleverd door RG-tegel - allemaal gekende en gereputeerde leveranciers.

Uw appartement is instapklaar voor uzelf of uw huurders. Hier betekent afgewerkt ook AFGEWERKT. Geen uitzonderingen, geen opties, geen kleine lettertjes,... Enkel ongeëvenaarde kwaliteit van leven en wonen.

Waar ligt 'Residentie Berthout'?

De duurzame appartementen van de gloednieuwe residentie Berthout bevinden zich op een boogscheut van het hart van Geel. Het Kempense woonproject is ideaal gelegen, op 500 meter van het centrum en ongeveer even dicht bij de westelijke ring. Ook het station is niet veraf en om de hoek zijn er bushaltes. Dank zij de grote ondergrondse garage zijn eventuele parkeerproblemen van de baan.

De groene omgeving rond het charmante Geel biedt u natuur en rust in overvloed. Beleef de mooiste wandelpaden van Geel en de streek, over de duinen van Bel of door idyllische natuurgebieden. Het Fietsnetwerk Kempen is goed voor 2.000 km fietsplezier langs de allermooiste trajecten over comfortabele fietspaden. De centrale ligging van Geel maakt van onze stad de ideale uitvalsbasis. 

Het Landgoed Development, een ervaren partner

Het Landgoed Development is een projectontwikkelaar die residentieel vastgoed ontwikkelt in Vlaanderen. We leiden elk project van ruwbouw tot eindafwerking in goede banen. Dat doen we in het grootste vertrouwen, met een diepgaande kennis en een scherp oog voor detail. Met ons team ondersteunen we u met raad en daad doorheen het hele bouwproces.